Description
Rocco Classic Wołowina Z Sercami Cielęcymi 6X800G
Rocco: Karmy dla psów
Wysokogatunkowa karma stworzona w 100% ze świeżego mięsa i wnętrzności, dla odpowiedniego odżywiania psów – podaruj swojemu psu siłę i energię / Rocco Classic to wysokogatunkowa, pełnowartościowa karma dla psów. 100 % zawartości Rocco stanowią mięso i podroby. Rocco Classic to prawdziwy mięsny posiłek dla czworonożnych mięsożerców. Rocco dostarczy psu siły i energii – sprawi, że Twój pies także jutro będzie miał ochotę na wspólną zabawę! Jedynie z prawdziwego mięsa: Mięso mięsu nierówne! Wiele produktów zawiera tak zwane mięso prasowane, imitujące prawdziwe mięso (i zawierające substancje dodatkowe). Rocco produkowane jest tylko ze świeżego mięsa. Mielone kości, roślinne białko np. soja oraz wypełniacze nie wchodzą w skład produktu. Bez mięsa wieprzowego: Głównym składnikiem Rocco jest mięso wołowe (min. 50 %). Jakie mięso stanowi pozostałe 20% zawartości Rocco, rozpoznasz po wariancie smakowym. Zagwarantowane! Bez środków chemicznych: Produkt nie zawiera środków konserwujących, barwników i aromatów sztucznych. Rocco produkowane jest tylko ze świeżego, wysokiej jakości mięsa Poprzez odpowiednią obróbkę mięsa w Rocco zachowane zostały wszystkie ważne składniki odżywcze mięsa, jak również jego wspaniały smak. Karma Rocco jest wolna od glutenu i zbóż. Dzięki Rocco Twój pies będzie cieszył się dobrą kondycją! Rocco Classic jest dostępny w dziewięciu smakach: Czysta wołowina Wołowina z zielonymi żwaczami Wołowina z sercami drobiowymi Wołowina z jagnięciną Wołowina z kurczakiem Wołowina z dziczyzną Wołowina z czarniakiem Wołowina z reniferem Wołowina z sercami cielęcymi
qt creator, terminal płatniczy polcardd, nowy windows 11, jak rozkręcić laptopa, programista białystok, strzałka w gore, ang pol tlumacz, domenytanio pl, grupa ar, linux i windows na jednym dysku, paweł oracz, program do cięcia mp3, ad szkolenia, mediana co to, ryzen 300, nagrywanie filmów z ekranu, samego, szukaj słowa, danych na przykład dysk, visual studio code php
yyyyy